Qua Hotel & Spa’da Tek/Çift Kişilik VIP Masaj Paketleri

0
Qua Hotel & Spa Masaj Paketleri
Qua Hotel & Spa Masaj Paketleri

Qua Hotel & Spa’da tek/çift kişilik VIP masaj paketleri ile keyfinize keyif katmaya hazır mısınız?

Hem ruhunuzu hem de bedeninizi dinlendirecek bir spa masajına hazır olun. Yorgunluğunuzu geride bırakıp, spa hizmetleri ile şifalanırken, stresinizi atmaya Qua Hotel & Spa’ya bekleniyorsunuz. Tek veya çift kişilik vip spa & masaj paketlerinden indirimli faydalanmak için acele edin!

Qua Hotel & Spa Masaj Hizmetleri

  • Masaj: Taş masajlarından aroma terapilere, ayak masajından bitkisel kürlere kadar birbirinden özel masaj ve uygulama ile bedeninizi ve ruhunuzu şımartabileceksiniz.
  • Türk Hamamı: Yüzyıllar boyu padişahların, sultanların ve kralların buharın sıcağında ve suyun saflığında huzur buldukları sonsuz bir keyif.
  • Sauna: Türk hamamında, size özel kese ve köpük masajları ile bütün yorgunluğunuzu suyun saflığı ile üzerinizden atarken, saunada da kendinize daha fazla zaman ayırabileceksiniz.

Qua Hotel & Spa VIP Masaj Paketleri

  • Vip Paket 1 (Tek Kişilik Spa Odası)
    1 saatlik program. (45 dk masaj 15 dk kese ve Köpük vb.)
  • Vip Paket 2 (Tek Kişilik Spa Odası)
    1,5 saatlik program. (60 dk masaj 30 dk kese ve Köpük vb.)
  • Vip Paket 3 (Tek Kişilik Spa Odası)
    2 saatlik program. (Jakuzi Kullanım 60 dk, Kese ve Köpük Masajı 15 dk, Uzakdoğu Masajı 45 dk, Meyve Sepeti, Yerli İçecek İkramı)

Konforlu hizmet seçenekleri ile Qua Hotel, zengin mutfağı, toplantı salonları, etkinlik hizmetleri ve transfer seçenekleri ile sizin için her detayı düşünür.

Qua Hotel & Spa İletişim